Sky Radio Beachconcerten
  
   

Aftellen...  
Nog 2 weken en dan klinkt het startschot voor de 9e Sky Radio Run. Velen hebben zich al ingeschreven voor de Run, maar er is nog plaats voor meer deelnemers! Als je je inschrijft voor 25 augustus, dan krijg je je startbewijs en dinervoucher toegestuurd! Schrijf je nu snel in!Win een Multimediale Festival Campagne t.w.v. € 30.000   
MediaCows realiseert uw marketing doelstellingen op events door de inzet van audiovisuele middelen, social media en interactieve diensten. Voor volgers, lopers en toeschouwers van de Sky Radio Run stelt MediaCows een Multimediale Festival Campagne met een mediawaarde van € 30.000 beschikbaar. Doe mee met de Sky Radio Run twitter loterij en win deze Multimediale Festival Campagne (festivalseizoen 2012).

Het enige wat u hoeft te doen is het volgende: Tweet een aanmoediging voor de lopers van de Sky Radio Run naar @MediaCows en gebruik hierbij #SRR11. De meest creatieve inzending wint de gratis event campagne. Ook zijn er 5 troostprijzen in de vorm van 50% korting op een Digitale Eventmarketing Campagne.

De actie start vanaf vandaag en loopt door tot aan het einde van het evenement. Meer weten over deze actie en de mogelijkheden? Mail MediaCows of bel 0314-683725 en vraag naar Martijn Boesveld.

Mooie prijzen voor de deelnemers
Onze supplying partner Sport 1 stelt jaarabonnementen beschikbaar voor de diverse winnaars van de Sky Radio Run. Ook zullen er prijzen worden verloot onder de deelnemers, zoals boottochtjes over de Amsterdamse grachten (aangeboden door Blue Boat Company) en Wellness arrangementen (aangeboden door Spa Sport Hotel Zuiver). Een extra reden om deel te nemen aan de 9e Sky Radio Run!

Parkline  
Hoe lang duurt een zakelijke afspraak? Hoe lang duurt een bioscoopbezoek? Hoe lang duurt een zakenlunch? Hoe lang het ook duurt, met mobiel parkeren van Park-line betaal je parkeergeld achteraf en dus nooit teveel. Parkline is partner van de Sky Radio Run en sponsort de parkeerwachten die je vrijdag 2 september zullen assisteren bij het parkeren. Wil je meer informatie, ga dan naar parkline.nl


Een sportieve groet,

Free Style Events
Organisator Sky Radio Run


Deel dit via:

  

Sent by inwise email marketing software